Zoon Sylvie Meis staat grote verandering te wachten

Damian van der Vaart staat grote verandering te wachten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er staat een grote verandering op de planning voor Damián van der Vaart, de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart. Rafael verhuist binnenkort naar Roemenië, maar Damián zal niet meegaan. Ook gaat hij niet bij zijn moeder wonen…

Rafael hoopt deze zomer naar Roemenië te verhuizen, waar zijn grote liefde Estavana Polman met hun dochtertje Jesslynn woont. Rafael kijkt ernaar uit om weer bij zijn gezin te zijn, al zal zijn gezin nog steeds niet compleet zijn. Damián woont nu bij Rafael in Denemarken, waar hij onder contract staat bij de club Esbjerg fB, maar zal niet met zijn vader meegaan naar Roemenië.

Damián naar Nederland

Sylvie Meis woont in Duitsland, maar ook daar zal Damián niet naartoe gaan. Naar alle waarschijnlijkheid zal Damián binnenkort een contract bij SC Heerenveen tekenen, wat betekent dat hij naar Nederland gaat verhuizen. Volgens Rafael zitten er nog wel een aantal haken en ogen aan. ,,We moeten even kijken hoe we dat gaan doen”, vertelt hij aan weekblad Story. ,,Normaalgesproken ga je bij een club als Heerenveen bij gastouders wonen. Maar dat wil Damián niet.”

Grote verandering

De ouders van Rafael, die in Beverwijk wonen, zullen veel helpen. ,,Maar Heerenveen is natuurlijk wel een eindje weg voor hen. Dat is ook wat ik bedoelde met die haken en ogen. We moeten even kijken hoe we een en ander gaan organiseren”, aldus Rafael. Damián zal dan zeventien jaar zijn, dus volgens Rafael kan hij dan prima af en toe een dag alleen zijn. ,,Maar ik zal wel het nodige van mijn ouders moeten vragen. Gelukkig hebben zij de tijd daarvoor, en ze vinden het ook hartstikke leuk.”

Tags

DAMIAN VAN DER VAARTESTAVANA POLMANRAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck