Zoontje Glennis gepest door beroemdheid moeder

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Anthony, het twaalfjarige zoontje van Glennis Grace, is op school gepest. Dat vertelt de zangeres in een podcast van FunX-dj Fernando. Gelukkig gaat het inmiddels al beter, waar het was op een gegeven zo erg dat Anthony door ouderejaars werd opgewacht.

Pesten

,,Hij werd gepest. Ik heb het vooral heel erg gemerkt toen hij naar de middelbare school ging”, zegt Glennis in de podcast. De reden was waarschijnlijk dat ze beroemd was, waardoor ook Anthony veel aandacht kreeg. ,,,Er waren dagen dat hij opgewacht werd op school door derdeklassers. Dan moet je vooral mij als moeder hebben.” Hiermee bedoelt Glennis gelukkig niet dat ze andere kinderen wilde slaan, of iets aan wilde doen. ,,Maar kom aan mijn kind als je drie koppen groter bent. Ik pak je aan.” Gelukkig zijn de pesterijen inmiddels voorbij.

Leeftijd

Hoewel Glennis al jaren alleenstaande moeder is en dus weet hoe zwaar het moederschap kan zijn, wil ze toch nog een kind. Samen met haar zestien jaar jongere vriend heeft ze plannen: ,,Ik heb altijd gezegd dat ik een groot gezin wilde, ik houd van kids. Gelukkig is hij iemand die jong vader wil worden. En hij is gek op familie.” Het leeftijdsverschil vindt de zangeres gelukkig geen probleem. ,,Wij tweeën voelden dat hele leeftijdsverschil niet. Nog steeds niet. Ik ben nog jonger in mijn hoofd dan dat hij is.”

 

Tags

ANTHONYGLENNISPODCASTZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck