Zoontje OML’er Patrick heeft levensechte knuffel van overleden vader

Zoontje Patrick heeft veel steun aan knuffel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Norwin, Het zoontje van Patrick uit Over Mijn Lijk, moet op hele jonge leeftijd zijn vader al missen. Zijn moeder Tibby bedacht daarom om een levensechte knuffel van Patrick te laten maken. Het kleine jongetje neemt de knuffel overal mee naartoe.

Omdat Patrick geen lange lijdensweg wilde en ‘als Patrick’ wilde gaan, koos hij voor euthanasie. In de vorige aflevering zagen we hoe Tim Hofman afscheid van hem nam. Patrick is op 26 oktober 2020 overleden op 32-jarige leeftijd.

‘Ze kijken samen tv’

Patrick stond nog in de bloei van zijn leven toen hij zijn vriendin Tibby met hun zoontje Norwin achterliet. In de laatste fase van zijn leven deed Patrick er dan ook alles aan om zoveel mogelijk tijd met zijn gezin door te brengen. Norwin had een geweldige vader, een vader die hij al op hele jonge leeftijd moet missen.

Moeder Tibby had daarom het idee om een knuffel te laten maken die precies op Patrick lijkt. Norwin deelt alles met de knuffel en neemt hem overal mee naartoe. ,,Van TT Assen met oompie tot Spanje en Oostenrijk. Ze kijken samen tv en Norwin vertelt de papa knuffel wat hij die dag heeft meegemaakt”, schrijft Tibby op Instagram. ,,Zo dankbaar want door het bestaan van deze knuffels kan Norwin gewoon kind zijn ondanks het verlies van zijn vader.”

Tags

HEFTIGOVER MIJN LIJKTIM HOFMANVERLIES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck