Zoontje Yolanthe gepest om uiterlijk: ‘Mijn kind draagt haar hoe hij wil’

Xess vaak getreiterd om uiterlijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Xess Xava, het zoontje van Yolanthe, is veel gepest om zijn uiterlijk. Toen moeder en zoon nog in Nederland woonden, pestten twee meisjes hem met zijn lange haar. ,,Dan kwam hij helemaal verdrietig thuis.”

Yolanthe is momenteel even in Nederland voor de première van ‘De Allergrootste Slijmfilm’, de nieuwe film waar de actrice de hoofdrol in speelt. ,,Ik ben voor de première gekomen, maar naar Nederland komen vind ik altijd leuk, mijn familie weer zien en vrienden”, vertelt Yolanthe in gesprek met RTL Boulevard.

‘Mijn kind draagt zijn haar hoe hij dat wil’

Zoontje Xess Xava is ook mee naar Nederland gevlogen. Toch zou hij wellicht wat minder leuke herinneringen hebben overgehouden aan Nederland. Hij werd destijds door twee meisjes gepest om zijn lange haar. ,,Kwam hij helemaal verdrietig thuis: ‘Maar mama, ik vind mijn haartjes zo mooi”, vertelde Yolanthe eerder in LINDA.

Ook krijgt Yolanthe nog altijd opmerkingen over het kapsel van Xess. ‘Je had zeker liever een meisje gewild’, is één van de opmerkingen die ze dan krijgt. ,,Ik word op zulke momenten een leeuwin: mijn kind draagt zijn haar hoe hij dat wil!”

School in Los Angeles

Gelukkig beleeft Xess wel een fijne tijd in Los Angeles, waar hij inmiddels alweer een tijdje naar school gaat. Yolanthe heeft hem naar de beste school gestuurd die ze maar kon vinden. En met resultaat, want Xess heeft altijd zin om naar school te gaan. Zo deelde Yolanthe eerder beelden van Xess die vrolijk naar school loopt.

Tags

GepestpestenXess XavaYolantheYolanthe Cabau

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie