Zorgen om Charlene nemen toe: raakt zij in een depressie?

Grote zorgen om gemoedstoestand prinses Charlene
Door: Charlotte Wijnen
30-09-2021

De bezorgdheid over prinses Charlene blijft groeien. Vooral de scheiding van haar familie valt haar zwaar. Afgelopen weekend miste ze een evenement in Monaco en plaatste een cryptische video op haar Instagram. De video roept veel vragen op: raakt Charlene in een depressie?

Bezorgdheid

Prinses Charlene plaatste dit weekend een video op haar Instagram toen ze weer een evenement miste. Het riep veel vragen op bij haar volgers, met name of het wel goed met haar gaat. In de video zou ze graag willen laten zien dat ze nog verbonden is met Monaco. Maar het Britse dagblad The Times zegt dat het eerder ‘bezorgdheid’ wekte.

Lange maanden ver weg van je dierbaren zijn is zwaar en kan zorgen voor een grote eenzaamheid. Onlangs bezochten prins Albert en de kinderen haar in Zuid-Afrika. ,,Ik ben dolblij dat mijn gezin weer bij me is”, schreef Charlene toen bij een serie foto’s met haar man en kinderen. Toch keek ze verdrietig: de hereniging was namelijk maar van korte duur.

Ook voor kinderen moeilijke situatie

Ook voor kinderen Gabriella en Jacques is de situatie moeilijk. De twee gaan al ruim een halfjaar door met hun dagelijkse leven in Monaco zonder hun moeder. De kleine Gabriella zou vooral haar moeder nodig hebben gehad toen ze onlangs haar been brak. ,,Kinderen hebben structuur nodig. Een ‘knipperlichtrelatie’ met de moeder is niet genoeg. Het risico bestaat dat het vertrouwen van de kinderen wordt aangetast”, legt psycholoog en gezinstherapeut Hannes Niggenaber uit aan het Duitse Bunte.

Meer DenD