Zorgen om Doutzen Kroes: voor het eerst afwezig in Cannes

Doutzen Kroes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Doutzen Kroes lijkt compleet van de aardbodem te zijn verdwenen. Ze was de grote afwezige bij het evenement waar ze sinds 2007 élk jaar bij is: het filmfestival in Cannes.

Altijd aanwezig

Maandenlang is het al stil op de Instagram van het topmodel. Begin maart gaf ze het laatste teken van leven, en sindsdien lijkt ze van de aardbodem te zijn verdwenen. Vreemd natuurlijk, maar met het filmfestival in Cannes in het vooruitzicht hoopten haar volgers dat het topmodel de stilte zou doorbreken.

Maar niets bleek minder waar. Hoewel Doutzen elk jaar op de rode loper in Cannes schittert, koos ze er nu voor om thuis te blijven. En dat is opmerkelijk, want sinds 2007 is het topmodel altijd aanwezig geweest.

‘Hier mógen wij niets over zeggen’

L’Oreal Paris is de grote sponsor van het Franse filmfestival en Doutzen is ambassadrice van het merk. Shownieuws heeft haar management om een reactie gevraagd naar haar afwezigheid en het management liet weten dat ze daar niets over kunnen zeggen. Toen ze vroegen naar de samenwerking met L’Oreal Paris, kwam er een héél opvallende reactie: ,,Hier mógen wij niets over zeggen.”

Heeft het te maken met corona?

In Shownieuws wordt er flink gespeculeerd over de reden van haar afwezigheid. ,,Corona nam ze allemaal niet zo serieus, dus misschien dat dat een reden is geweest om zich even terug te trekken”, vermoedt Evert Santegoeds.

Vorig jaar juli, toen het ook een tijdje stil was op haar Instagram, plaatste Doutzen een bericht dat viraal ging. Ze deelde haar gedachten over het coronavirus en zei het allemaal niet te begrijpen. Begin maart dit jaar deed ze hetzelfde: weer een verhaal over de coronamaatregelen waar ze het niet mee eens is.

Vervolgens zijn we alweer een aantal maanden verder en hebben we nog steeds geen modellen-foto gezien…

Tags

DOUTZENDOUTZEN KROESTOPMODEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck