Zorgen om gezondheid Connie Witteman

Connie Witteman||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Fans van de 69-jarige influencer Connie Witteman hebben op Instagram hun zorgen geuit. Na een video die Connie op haar Instagram-story plaatste maakten volgers zich zorgen om haar gezondheid. Inmiddels heeft Connie ook gereageerd en geeft zij opheldering over haar gezondheid.

Zangeres Connie Witteman brengt tegenwoordig heel wat uurtjes door op Instagram. Connie plaatst regelmatig foto’s en video’s van leuke outfits, die bewonderd worden door haar ruim tachtigduizend volgers. Maar Witteman laat zich ook geregeld kritisch uit over bijvoorbeeld het beleid rondom het coronavirus. Eerder resulteerde dit in een knallende ruzie tussen Witteman en haar buurman Albert Verlinde, die dreigde haar ‘door het trappenhuis heen te trekken’…

LEES OOK:

Albert Verlinde zegt sorry tegen Connie Witteman

Ogen

Een video die Connie op Instagram plaatste riep bezorgdheid op bij haar volgers. Op de video sprak Connie zich kritisch uit over de corona maatregelen. Niet de inhoud van het filmpje, maar Connie’s gezicht riep schrik op bij veel volgers.

Beeld: Instagram

Volgers zagen dat er iets niet helemaal goed ging in het gezicht van Connie. Haar linkeroog hing een stuk lager dan haar rechteroog. Gelukkig liet Connie kort daarna weten dat alles goed met haar is, en geeft ze de reden voor haar afgezakte oog.

Connie laat haar volgers weten dat het goed met haar gaat, maar dat zij een vervelende ontsteking heeft waardoor haar oog lager staat.

,,Sommige mensen stuurden mij vanavond een bericht dat het ze was opgevallen dat mijn ene oog later stond”, schrijft Connie. Zij geeft ook opheldering over de zaak. ,,Ik heb een kaakontsteking en slik al zeven dagen antibiotica. Sorry maar ik ben ook maar een mens.”

Tags

CONNIE WITTEMANINSTAGRAMOGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck