Zorgen om magere Martien

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Altijd haast en bijna nooit eens rust. Martien Meiland lijkt ervan te genieten. Chateau Marillaux is het komende jaar helemaal volgeboekt en de familie Meiland lijkt zichzelf geen moment rust te gunnen. Heerlijk voor Martien, maar Erica begint zich zorgen te maken.

Cocktailprikker

Hoewel er in al die wijntjes die Martien iedere dag drinkt heel wat calorieën zitten, komt Martien niet snel aan. De man is nog steeds erg dun en dat baart Erica zorgen. ,,Hij moet echt rustiger aan gaan doen. Hij blijft maar vliegen. Kijk nou hoe mager hij eruit ziet, hij is net een cocktailprikker!”, zegt Erica tegen Patty Brard als zij op bezoek is bij het Franse kasteel. ,,Het is compleet ontploft. Én het verbouwen, én het de gasten naar de zin maken, het is wat veel van het goede. Wat je natuurlijk ook nekt, is dat je er moet zijn voor de mensen die tot laat in de tuin een wijntje willen drinken, maar ook voor de mensen die juist vroeg willen opstaan en ontbijten om op tijd weer te vertrekken.”

Hoewel Erica inziet dat het allemaal wel erg druk wordt, hebben ze ook nieuwe plannen. Het koppel is al bezig met een nieuw project, zo vertelt Patty. ,,Ze vertelden me dat ze niet meer op zoek zijn naar een ander kasteel, maar naar een groot landhuis met allerlei bijgebouwen op dat terrein. In die huisjes zouden de gasten dan lekker hun eigen gang kunnen gaan, zonder dat de Meilandjes de hele dag voor ze klaar moeten staan.”

 

Tags

ERICAFRANKRIJKKASTEELMARTIEN MEILANDPATTY BRARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck