Zorgen om Miljuschka: ‘Ik ben ingestort’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Miljuschka Witzenhausen doet het de komende tijd even wat rustiger aan. De presentatrice is “een beetje ingestort” en heeft tijd voor zichzelf nodig, zo maakte ze maandag bekend via Instagram Stories.

,,Ik heb besloten de komende tijd rust in te lassen”, schrijft Miljuschka, die naar eigen zeggen “de laatste jaren alleen maar heeft gerend”. Ook het proces rondom haar oom Willem Holleeder, die anderhalve week terug werd veroordeeld tot een levenslange celstraf vanwege meerdere liquidaties, hakte er flink in. In een interview met de Volkskrant vertelden Miljuschka en haar moeder Astrid Holleeder over hoe zwaar hun leven is door het schrikbewind van Willem. “Dus ik kijk dertig keer vaker over mijn schouder dan een ander, en overweeg zorgvuldig alles wat ik in de buitenwereld doe. Maar als dat niet genoeg is; kóm dan maar.”

Miljuschka is er naar eigen zeggen “eind van deze zomer weer helemaal bij”. Tot die tijd richt ze zich op “koken, uitrusten, op krachten komen”. “Dus als jullie mij minder zien de komende tijd, dan kan dat kloppen.”

Waakvlam

De laatste maanden zijn volgens de presentatrice, schrijfster en tv-kok “niet niks geweest”. “Verhuizen, verbouwen, een proces, altijd aan zijn voor werk. Ik moet nu eerst alles in huis op de rit. Dan komt de rest weer.”

Toch valt het Miljuschka zwaar even pauze te nemen. “Ik wil altijd vlammen maar nu sta ik op waakvlam. Ben ik erg in teleurgesteld. Het is even niet anders. Dus ik ga minder doen. En de dingen die ik doe voluit.”

Vorige week werd Miljuschka 34 jaar. Zondag werd haar verjaardag “in het klein gevierd”. “Alles was geregeld door mijn lief.”

 

Tags

ASTRIDHOLLEEDERINGESTORTMILJUSCHKA WITZENHAUSENMOEDERSTRESSZOMERZORGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck