Zorgen om schoonmaakster. Wat gebeurt er met Nadège?

Nadege
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De familie Meiland keert terug naar Nederland. Dat is gisteren bekend gemaakt. Kijkers van het programma laten weten dat ze het jammer vinden, maar velen vragen zich ook wat af wat er met Nadège gaat gebeuren.

Op vakantie met gezin

Nadège is de huishoudster van de familie Meiland. Zij houdt het chateau schoon en zorgt daarnaast voor een hoop gezelligheid. De Française is erg blij met haar baan, want inmiddels is het meer dan werk geworden. Ze is opgenomen in het gezin Meiland en is onlangs zelfs mee geweest op een vakantie met de Martien, zijn vrouw, dochter en kleinkind.

Nu de Meilandjes terug naar Nederland keren vragen veel mensen zich af wat er met de vrouw gaat gebeuren. Het is bekend dat ze niet veel familie en vrienden heeft in haar omgeving, dus ze zal alleen achterblijven. In de reacties onder een Facebookpost van Shownieuws reageren mensen dat ze hopen dat Nadège meegaat naar Nederland.

Kasteel nog niet verkocht

De fans van het programma hoeven nog geen afscheid te nemen van het gezin. In maart wordt namelijk het derde seizoen van Chateau Meiland uitgezonden. Wanneer ze terug naar Nederland komen is nog niet duidelijk. Ze hebben hier al wel een huis gekocht, maar het Franse kasteel is nog niet verkocht en daarnaast is het Chateau voor de rest van het jaar volgeboekt. Ze zullen dus nog wel een tijdje in Frankrijk vertoeven.

Tags

CLAIREERICAFAMILIE MEILANDFRANKRIJKHUISHOUDSTERMARTIEN MEILANDMAXIMENADÈGENEDERLANDSTOPPENTERUGVERHUIZING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck