Zorgen om Simon Cowell: ‘Wat is er met hem gebeurd?’

Simon Cowell ziet er mismaakt uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Fans schrikken zich een hoedje nadat er opnieuw beelden van een onherkenbare Simon Cowell worden verspreid. Hij werd gefotografeerd tijdens een date met zijn vrouw Lauren Silverman. ,,Wat heeft Simon met zijn gezicht gedaan?”, luidt het op Twitter.

Tijdens een date-avond met zijn vrouw Lauren werd Simon gespot in een privéclub in Londen en op foto’s die Dailymail heeft gepubliceerd is opnieuw een onherkenbare Simon te zien. Niet alleen wordt opnieuw zijn vermeende verslaving aan botox benoemd, maar er lijkt meer aan de hand te zijn met zijn gezicht. Op één van de foto’s lijkt Simon te knipogen, maar daar trekt hij een wel héél vreemd gezicht bij…

Fans ongerust

,,Wat is er met Simon aan de hand?”, luidt het opnieuw op Twitter. De foto’s komen kort nadat Simon zijn fans ongerust maakte over zijn verschijning bij de Royal Variety Performance, die op 2 december werd gefilmd. Terwijl Simon de winnaar van Britain’s Got Talent voorstelde, raakten de kijkers afgeleid door het gezicht van Simon.

Geen rimpels in zijn gezicht en spierwitte tanden: er wordt vermoed dat Simon de afgelopen tijd veel aan zichzelf heeft laten sleutelen. ,,Ik heb net Simon Cowell gezien in de Royal Variety-show, wat heeft hij zichzelf aangedaan?”, schreef een kijker op Twitter. En een ander: ,,Hij moet stoppen met facelifts!”

Liefde voor botox

Volgens The Sun onthulde Simon onlangs zelf dat hij een grote liefde voor botox heeft, maar dat hij met zijn laatste behandeling te ver was gegaan. Hij zei zelf dat hij eruitzag als ‘iemand uit een horrorshow’. Het was zelfs zó erg, dat zijn zoon behoorlijk geschrokken was van zijn uiterlijk. Simon zou hebben gezegd dat hij daarna geen behandelingen meer heeft gehad, maar kijkers vermoeden dat hij zich niet aan die belofte heeft gehouden…

Tags

Simon Cowell

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie