Zorgen om verkoop villa: ‘Meilandjes betaalden veel te veel voor dat huis’

Betaalden de Meilandjes te veel voor hun villa?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na maar drie maanden te hebben gewoond in de villa in Noordwijk, besloten Martien en Erica alweer te vertrekken naar een andere woning. Het stel wil namelijk rust, iets dat ze in de villa in Noordwijk niet konden krijgen. Maar zorgt de verhuizing niet alleen maar voor nóg meer zorgen?

Een miljoen te veel betaald?

Begin dit jaar moesten Martien en Erica hun woning in de Achterhoek verlaten. Ze wisten niet hoe snel ze 2,7 miljoen euro moesten neerleggen voor het prachtige optrekje van Kensington-drummer Niles, gelegen in Noordwijk.

Maar omdat ze zo’n haast hadden, hebben ze volgens verschillende makelaars in de omgeving van Noordwijk veel te veel betaald. Ook overbuurman Harry Mens denkt dat. ,,Ik denk dat ze zomaar een miljoen te veel betaald hebben”, vertelt hij in weekblad Weekend.

Chateau in Frankrijk ook nog niet verkocht

Maar omdat de huizenmarkt overspannen is, kan het ook maar zomaar gebeuren dat de Meilandjes zo weer drie miljoen vangen voor hun optrekje in Noordwijk. Maar dan moet het nog wel eerst verkocht worden…

Er is namelijk nog steeds geen koper gevonden voor de villa in Noordwijk, en dat terwijl ze voor hun nieuwe optrekje ook weer 1.750.000 euro hebben neergelegd. Daarbij is het chateau in Frankrijk nog altijd niet verkocht. Hoewel er in eerste instantie een koper voor leek te zijn, trok deze zich later toch terug.

Tags

CHATEAU MEILANDERICA RENKEMAFAMILIE MEILANDMARTIEN EN ERICAMARTIEN MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck