Zorgen om Willeke Alberti: ‘Extra oogje in het zeil’

Zorgen om Willeke
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Willeke Alberti gaat momenteel door de zwaarste periode van haar leven. Het overlijden van haar dochter Daniëlle van ’t Schip heeft er diep ingehakt. Haar omgeving maakt zich grote zorgen.

Vooral Willeke’s zoon Johnny is bezorgd om zijn moeder. ,,Ik denk dat we wel een extra oogje in het zeil houden bij Willeke. Die is d’r kind verloren. Dat hoort niet”, zegt hij in gesprek met RTL Boulevard. Volgens Johnny heeft zijn moeder al een hoop meegemaakt. ,,Veel op d’r bordje gekregen. Dus dat is wel echt iets, dat we die goed in de gaten houden.”

Zorgen

Naast Johnny en andere familieleden, maken ook fans zich zorgen om Willeke. Op haar fanpagina op Facebook regent het steunbetuigingen. ,,Heel veel kracht en sterkte Willeke”, schrijft iemand. En een ander: ,,Je kind verliezen is het ergste wat er is. Ik wens haar heel veel sterkte.”

Wens van Daniëlle

Daniëlle gaf op haar sterfbed de familie het verzoek mee om ieder op zijn eigen manier licht en liefde te verspreiden. Volgens Johnny zei zijn zus tegen Willeke: ,,Ga optreden. Ga die verzorgingshuizen in, maak de mensen blij!”

Optreden

Johnny legt uit dat optreden Willeke door deze zware periode heen kan helpen. ,,Dat podium is toch een beetje haar therapie. Dat is gewoon haar psycholoog. Terwijl zij eigenlijk alles had afgezegd, omdat ze er gewoon niet de kracht voor had. Maar Daniëlle heeft gezegd: ‘Jij gaat dat doen en jij gaat de mensen blij maken, want daar word je zelf ook blij van.”’

Slechts drie dagen voordat Daniëlle overleed, was de uitzending van DNA Singers te zien waarin Willeke optrad met haar achterneef Kelsey. Willeke en Kelsey zongen het nummer Niemand Weet Waarom en zoals wel vaker raakte Willeke met haar stem en het nummer de kijkers van het programma in het hart.

Tags

JOHNNY DE MOLWILLEKE ALBERTI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck