Zorgen om woonsituatie Over Mijn Lijk-deelneemster

Is Jip woning kwijt?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Jip Schreibers is terminaal ziek, maar leidt desondanks een nomadenbestaan. Kijkers maken zich zorgen om haar leefsituatie…

Kijkers van het programma Over Mijn Lijk leven enorm mee met de deelnemers. De serie volgt voor langere tijd jongeren die terminaal ziek zijn. Jip Schreibers is één van de deelnemers. Zij kreeg in 2013 te horen dat ze een hersentumor heeft en dat ze aan de gevolgen van die tumor jong zal overlijden. Ze leeft samen met haar man Max en dochter Ava.

Veilige huis
Vorige week plaatste Jip op haar Instagram een bijzondere post waarin ze de emotie van zich afschrijft en mensen bedankt voor hun liefde. ,,Dat is waarom ik er (nog) ben’”, aldus Schreiber. Ook schrijft ze: ,,Ik had de emotionele winden niet zien aankomen en daarom moest/moet ik me even terugtrekken in mijn veilige huis, mijn hart.” En over dat ‘huis’ maken veel kijkers zich zorgen…

Natuurcamping
Op de Instagrampost spreken mensen hun bezorgdheid uit over de woonsituatie van Schreiber. Ze krijgt veel berichten van mensen die een tip hebben voor een woning of zelfs voor optie voor een woning. Ook wordt geopperd dat ze kan kijken bij een natuurcamping in Almere. De schrijfster zegt: ,,Daar heb ik een tijdje mogen verblijven met mijn zoon doordat wij ook geen urgentie kregen. Sterkte.”

Dure huurhuizen
Schreiber plaatste overigens zelf een story van een artikel van het Parool die als headline: ‘Leegstand in te dure huurhuizen’ heeft. Daarbij schrijft zij de tekst: ‘Misschien niet zo duur maken??’.

Tags

DEELNEMERJIP SCHREIBERSKIJKERSOVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck