BN’ers maken zich grote zorgen om Yolanthe

Door: Tanja Brouwer
08-01-2018

In verschillende tv-programma’s hebben BN’ers hardop uitgesproken zich zorgen te maken over Yolanthe Sneijder-Cabau. Dat komt door de verhuizing van de actrice en Wesley naar het islamitische Qatar.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Multitalent

Hoewel Yolanthe en Wesley al vaak verhuisd zijn en veel ervaring hebben met het aanpassen aan een cultuur, is Qatar volgens onder andere Olcay Gulsen toch wel andere koek. In RTL Boulevard zeg ze: “Haar toekomst wordt heel anders. We zijn van Yolanthe gewend dat waar ze ook naar toe gaat ze een bekende persoonlijkheid wordt: in Italië was ze bijna net zo bekendg als Wesley en in Turkije was ze dé grote ster. Ze kon daar echt niet normaal over straat. Dat vind ik heel knap aan Yolanthe: ze leert heel snel haar talen en ze is zó’n multitalent. Maar ja: wat zijn de mogelijkheden in een zwaar islamitisch land?””. 

Olcay, baas van het bekende modemerk Supertrash, is bekend met het land: “Ik ben er één keer geweest en zij waren geen fan van mij en ik ook niet van het land, moet ik heel eerlijk zeggen. Ik moest gewoon een man meenemen en die moest namens mij het woord doen tegen de sjeik, omdat de sjeik niet direct met mij wilde communiceren. Ik vind dat heel heftig.” Volgens Olcay is er nog veel ongelijkheid in het land tussen mannen en vrouwen. Yolanthe zal niet meer haar sexy kleren aankunnen, want blote benen zijn daar al uit den boze.

Gesluierd

Evert Santegoeds heeft in Shownieuws laten weten dat hij denkt dat Yolanthe het heel moeilijk gaat krijgen in Qatar.  Het is streng, een moslimland, waar je bijvoorbeeld ook niet mag samenwonen zonder getrouwd te zijn enzo“, zegt hij. Santegoeds denkt dat Yolanthe gesluierd moet rondlopen en dat ook zij niet in het openbaar mag eten en drinken met de ramadan. “Ik neem aan dat Yolanthe wel veel op Ibiza te vinden zal zijn, waar ze níet van haar hoofd tot haar knieën bedekt hoeft te zijn bij die 45 graden. Dat is toch het leven wat eigenlijk meer bij Yolanthe past dan dit.”

Meer DenD