Zorgen voor OML’er Roy en Annick voorbij: ‘Infectie op het hele lichaam’

De zorgen voor Annick en Roy zijn voorbij|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na ontzettend veel narigheid kunnen Roy en Annick, bekend uit het programma Over Mijn Lijk, eindelijk een beetje ademhalen. Hun zoontje Scott had al een tijd vreemde vlekken op zijn lijf, wat om een infectie bleek te gaan. Gelukkig gaat het inmiddels beter met Scott. ,,Eindelijk een gerust gevoel”, laat Annick opgelucht weten op Instagram.

Het leven van Roy en Annick is allesbehalve makkelijk. Ze hadden alles voor elkaar, toen bleek dat Roy een hersentumor heeft. Het was het begin van eindeloze ziekenhuisbezoeken en zorgen over zijn ongeneeslijke ziekte. En of dat allemaal nog niet genoeg is, zaten er plotseling vreemde vlekken op het lijf van hun zoon Scott.

Bezorgd

,,We hebben wat onrustige dagen achter de rug”, schrijft Annick in Instagram Stories. ,,Dinsdag zijn we wederom in de ochtend bij de dokter geweest aangezien het nog veel erger was geworden. We waren echt bezorgd en hadden in de ochtend gelijk een afspraak bij de dokter.”

De dokter stuurde het gezin meteen door naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Het ziekenhuis brengt een hoop nare herinneringen terug. ,,Deze roltrap kennen we uit honderden”, schrijft Annick bij een foto vanuit het ziekenhuis. ,,Voor de rest heb ik geen foto’s gemaakt omdat ik maar één ding belangrijk vond en dat is Scott.”

Infectie

In het ziekenhuis wordt Scott vervolgens verder onderzocht. ,,Na heel veel onderzoeken in het ziekenhuis kwamen ze tot de conclusie dat Scott een infectie heeft opgelopen en dit zich uit op zijn hele lichaam en huid. Dit kan nog tot twee weken aanhouden”, legt Annick uit. Omdat Scott gelukkig niet heel ziek is mag het gezin weer naar huis. ,,En vooral knuffelen met papa en mama en uitzieken. Eindelijk een gerust gevoel.”

Inmiddels is het een paar dagen later en Annick deelt vanuit huis een update. ,,De vlekken trekken weg en hij is weer goed te pas”, schrijft Annick opgelucht.

Tags

OVER MIJN LIJKROY EN ANNICK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck