Zorgt Klaas voor verzoening Rachel en Roxeanne?

Gaan Roxeanne en Rachel elkaar weer zien?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel Hazes heeft al een tijdlang geen contact meer met haar dochter Roxeanne. Ze hoopt dan ook dat Klaas hierin een verbindende factor kan zijn. Gaat Klaas zorgen voor een verzoening tussen Rachel en Roxeanne?

Beiden waren ze bij Holland Zingt Hazes, maar zijn elkaar compleet uit de weg gegaan. Rachel en Roxeanne hebben al een tijdlang geen contact meer. De bekoelde band tussen haar en haar dochter zit Rachel erg dwars. Vooral nu ze samen is met Klaas, die volgens haar een echte familieman is.

Verbindende factor

,,Hij is gek op zijn drie kinderen en heeft nog altijd goed contact met hun moeder”, vertelt Rachel in weekblad Story. ,,Zijn twee oudste kinderen zijn van dezelfde leeftijd als Rox en André. Ik hoop dat hij een verbindende factor in mijn familie kan zijn.”

Want ook zij wil graag weer contact met Roxeanne. ,,Ik heb nog altijd de hoop dat we op een dag met alle kinderen en kleinkinderen aan één tafel kunnen zitten. Maar ik weet ook dat ik niets kan forceren.”

‘Het komt weer goed’

Tijdens Holland Zingt Hazes waren beiden vrouwen uiteraard aanwezig, maar ook daar gingen ze elkaar uit de weg. ,,Ik ben Rox bewust uit de weg gegaan. Ik wilde dat zij zich niet druk hoefde te maken of wij elkaar zouden tegenkomen”, aldus Rachel, die wel vol trots naar het optreden van haar dochter heeft gekeken.

,,Uiteraard heb ik haar op het podium zien optreden en wat deed ze het goed! Ik ben zó trots op haar! Diep in mijn hart weet ik dat het ooit weer goed komt. Alles heeft tijd nodig.”

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHOLLAND ZINGT HAZESKLAAS OTTORACHEL HAZESROXEANNE HAZESVERZOENING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie