Zorgt verbitterd gevecht om villa voor scheiding tussen Yolanthe en Wesley?

Zorgt villa voor split tussen Yolanthe en Wesley?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yolanthe en Wesley zijn al jaren uit elkaar, en toch is er van een officiële scheiding nog altijd geen sprake. Maar de strijd om de villa op Ibiza brengt daar wellicht binnenkort verandering in…

Alles lijkt koek en ei te zijn tussen Yolanthe en Wesley: ze waren samen op Ibiza en konden voor zoontje Xess weer even een gezin vormen. Maar ondertussen blijken de twee nog altijd een juridische strijd te voeren, meldt BekendeBuren.

Erfbelasting

Yolanthe en Ibiza zijn onafscheidelijk verbonden met elkaar en ondanks dat ze momenteel in Los Angeles woont, is ze nog veel te vinden op het Spaanse eiland. Ze heeft er een enorme villa staan die de naam Cala Tarida heeft, vernoemd naar haar geboorteplaats.

Ze erfde het optrekje in 2007 na het overlijden van haar vader Xavier. Maar toen er plotseling 3,5 miljoen euro aan erfbelasting betaald moest worden, was Wesley de enige die dat bedrag op tafel kon leggen. In ruil eiste hij dat hij samen met Yolanthe eigenaar zou worden van het optrekje.

Familieruzie en rechtszaak

De overeenkomst leidde tot een familieruzie en zelfs een rechtszaak, omdat Yolanthe’s zus Rebecca hier niet mee akkoord wilde gaan. De zussen kwamen uiteindelijk een schikking overeen en inmiddels hebben Yolanthe en Rebecca weer een goede band met elkaar.

Wie krijgt het optrekje?

Maar de strijd tussen Yolanthe en Wesley gaat wél nog altijd door. Ze komen maar niet overeen wie de prachtige villa, die ingericht is door binnenhuisarchitect Eric Kuster, mag hebben. Het optrekje heeft maar liefst 11 slaapkamers, 7 badkamers en vier keukens. Daarnaast zijn er nog twee bioscopen, een privé disco, twee bars, drie jacuzzi’s, een zwembad én natuurlijk een gym waar Yolanthe kan trainen.

Kijk HIER binnen in de prachtige villa

Tags

IbizaWesley SneijderXess XavaYolanthe

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie