Zóveel betaalt RTL aan Frank en Rogier zonder programma

Kassa voor Frank en Rogier!
Door: Charlotte Wijnen
23-09-2021

Frank en Rogier mogen dan geen programma meer hebben, ze krijgen nog altijd doorbetaald. Ze staan nog een jaar en twee maanden onder contract bij RTL en krijgen een riant salaris van meer dan vijf ton per jaar. ,,We mogen het uitdienen zonder dat we er iets voor hoeven te doen.”

‘Rogier heeft het voor mij verpest’

Frank Jansen is binnenkort nog te zien in Ranking The Stars, waar hij enorm van heeft genoten. Maar helaas zit hij maar in vier afleveringen en heeft hij nog geen andere opdracht te pakken. Hiervan geeft hij Rogier de schuld. ,,Ik vind het zó erg dat Rogier het voor mij verpest heeft”, zegt hij tegen weekblad Weekend.

Rogier zou tijdens de opnames van Paleis Voor Een Prikkie al lastig zijn geweest, zo meldt het weekblad. Bij RTL 4 zette het gedrag door waardoor niemand meer met het duo wilde werken.

Nog steeds niet opgeroepen

Rogier is ook nog steeds niet opgeroepen door RTL en ook Frank heeft na Ranking The Stars geen nieuwe opdracht gekregen. ,,Voorlopig is er helaas niks bekend wat ik verder kan doen bij RTL”, aldus Frank teleurgesteld. ,,Maar we hebben een contract en daar houd ik me aan, dus ik ben beschikbaar, want ik wil niet van het contract af.”

En beschikbaar staan is nog wel het minste wat Frank kan doen, gezien het riante salaris. Volgens gelekte rechtbankstukken krijgt het duo 540.000 euro per jaar wat RTL doorbetaald tot het einde van het contract. ,,We hebben dat contract getekend voor drie jaar, waarvan we nog een jaar en twee maanden te gaan hebben”, vertelt Frank. ,,We mogen het uitdienen zonder dat we daar iets voor hoeven te doen.”

Meer DenD