Zóveel geld kregen Sylvie en Rafael voor tv-bruiloft

Rafael en Sylvie kregen een bak geld voor hun bruiloft
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De bruiloft van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart werd het glamourhuwelijk van 2005 genoemd. De grote dag werd gefilmd door camera’s van SBS en de beelden werden exclusief in Shownieuws uitgezonden. Uiteraard hing daar een hoog prijskaartje aan.

Voormalig zenderbaas Tina Nijkamp onthulde gisteren in HLF8 dat Sylvie en Rafael niet ‘heel veel’ geld van SBS kregen om te komen filmen op de bruiloft. Op aandringen van presentator Sam Hagens noemde Tina uiteindelijk toch een bedrag: ,,Rond de 50.000 euro.”

‘Niet veel geld’

Een hoog bedrag, maar voor Sylvie en Rafael was dat volgens Nijkamp niet onwijs veel geld. Ze lieten de camera’s om andere redenen toe op hun grote dag. ,,Ze hadden natuurlijk wel echt mooie beelden voor altijd van dat huwelijk. Ja, helaas zijn ze gaan scheiden”, lacht Nijkamp vervolgens. ,,Maar dat was voor hen een reden om mee te doen. Dat ze gewoon mooie beelden hadden voor later, voor de kinderen en kleinkinderen.”

Tweede huwelijk gestrand

De speciale uitzending rondom het huwelijk trok in juni 2005 ruim 1,4 miljoen kijkers. Sylvie en Rafael gingen na een huwelijk van acht jaar uit elkaar. Inmiddels heeft Sylvie ook haar tweede huwelijk zien stranden. Zij en Niclas besloten na tweeënhalf jaar te gaan scheiden.

Tags

RAFAEL VAN DER VAARTSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck