Zóveel kost de kliniek waar Charlène verblijft

Door: Charlotte Wijnen
04-03-2022

Prinses Charlène verblijft al maandenlang in een behandelcentrum in Zwitserland vanwege lichamelijke en mentale klachten. En hoewel Charlène grote vooruitgang boekt, hangt er een enorm hoog prijskaartje aan haar herstel…

Charlène zou momenteel in een kliniek in Zürich genaamd Paracelsus Recovery verblijven. Dat melden buitenlandse media als de Duitse krant Bild en het Franse tijdschrift Here. Het blijkt te gaan om een wel heel exclusieve kliniek, die maar twintig patiënten per jaar aanneemt.

95.000 euro per week

De verblijfkosten zijn dan ook enorm hoog. Charlène betaalt 95.000 euro per week om de beste behandeling te kunnen krijgen. Hier krijgt ze gelukkig wel een hoop voor terug. Zo zou ze verblijven in een enorm penthouse van 250 vierkante meter met eigen keuken, extra slaapkamer, luxe badkamer en een therapieruimte.

Vanuit het appartement heeft ze een prachtig uitzicht over de Zwitserse natuur en wanneer ze wil dat er voor haar gekookt wordt, kan ze een chef inschakelen. De prinses krijgt 24 uur per dag ondersteuning en verschillende behandelingen waaronder yoga en persoonlijke training. Gelukkig met succes, want onlangs kondigde prins Albert aan dat het veel beter met Charlène gaat. ,,Ik hoop dat ze snel weer terug is in het prinsdom”, zei hij in het Franse dagblad Nice Matin.

Kliniek laat haar weer helder nadenken

Albert ging onlangs bij haar op bezoek om te praten over haar terugkeer. Charlène boekt grote vooruitgang en door de therapie zou de prinses voor het eerst in jaren zijn gekalmeerd. Hierdoor zou ze zich hebben gerealiseerd dat ze helemaal niet terug wil naar Monaco, maar naar een leven verlangt buiten de paleismuren samen met haar tweeling.

Meer DenD