Zóveel kost de villa uit Isola di Beau

Dit kost de huur van de villa van Beau
Door: Charlotte Wijnen
05-12-2022

In het programma ‘Isola di Beau’ ontvangt Beau van Erven Dorens iedere week twee BN’ers. Ze verblijven in een prachtige villa op het Italiaanse eiland Sardinië. En goed nieuws voor iedereen die nog geen vakantieplannen heeft: de villa is te huur!

Het is een feestje voor de BN’ers die uitgenodigd worden in de villa van Isola di Beau. Naast persoonlijke gesprekken, genieten zij van een prachtig uitzicht over het eiland. Voor wie ook plannen heeft om te verblijven in deze villa, moet wel diep in de buidel tasten: een weekje kost tussen de 21.000 en 41.000 euro.

Privévliegtuig

Een hoop geld, maar daar krijg je wel veel voor terug. Op de website van de verhuurder wordt de villa verkocht met de tekst: ‘Zon, zee, spectaculair Sardinië’, en de foto’s liegen er niet om. De villa is van alle gemakken voorzien en naast de inbegrepen voorzieningen zoals meerdere slaapkamers, badkamers, keukens en parkeerplaatsen voor zes auto’s, kun je ook van alles bijboeken. Onder andere een chef, een butler, masseurs en zelfs een privévliegtuig.

Eigen strand

Als kers op de taart beschikt het optrekje uiteraard over een prachtig zwembad én heeft het een privé-toegang naar een wit zandstrand. ,,Bijna alles wat je maar kunt wensen”, aldus de verhuurder.

Meer DenD