Zoveel kostte de achtdaagse vakantie van Sylvie en Bart

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samen met Bart Willemsen heeft Sylvie Meis het nieuwe jaar ingeluid met een heerlijke vakantie in Miami. Blauwe zee, witte stranden, heerlijk eten en goede feestjes. Aan dat alles hangt natuurlijk een prijskaartje. Weekblad Weekend heeft een schatting van de totale kosten van de vakantie gemaakt.

First Class

Het stel is ongeveer acht dagen op vakantie geweest. Natuurlijk vlogen ze first class, verbleven ze in het meest luxe hotel en aten ze in de duurste restaurants. Het kostenplaatje ziet er volgens de berekeningen van Weekend als volgt uit:
De taxi die Sylvie en Bart van haar luxe huis in Hamburg naar het vliegveld bracht kostte 150 euro.
De twee first class-tickets van Hamburg naar Miami kostte ruim 22.000 euro.
De twee premium economyclass tickets (voor fotograaf en kapster) kostte 1840 euro.
Voor de taxi van het vliegveld naar het hotel heeft Sylvie 180 euro betaald.
De suite in het hotel W South Beach waar Bart en Sylvie verbleven kostte voor zeven nachten 18.675,50 euro. Haar ‘personeel’ verbleef in een minder luxe kamer. Die van hen kostte 2832 euro.
Voor vier personen heeft Sylvie 4500 euro aan eten uitgegeven.

Genoten?

Vervolgens heeft het viertal flink gefeest, en een vip-arrangement op oudejaarsavond genomen, van 2000 euro. De extra diners kostte volgens Weekend zo’n 4500 euro, en Bart zou ook wat kleding hebben gekregen van zijn vriendin, ter waarde van 2500.
Sylvie, Bart en de twee personeelsleden moeten weer terug van het hotel naar het vliegveld (180 euro), en ook moesten de chauffeurskosten van 700 euro betaald worden.

Al met al heeft Sylvie volgens weekend ruim 60.000 euro uitgegeven in acht dagen tijd! Hopelijk heeft Bart, die waarschijnlijk nog nooit op zo’n luxe vakantie geweest, genoten van het weekje weg met zijn vriendin.

Tags

BART WILLEMSENMIAMIPRIJSSYLVIE MEISVAKANTIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck