Zoveel verdienen opa’s Beter Laat Dan Nooit per aflevering!

Beter laat dan nooit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De mannen van Beter Laat Dan Nooit zitten stuk voor stuk al jaren in het vak en weten dus heel goed wat ze waard zijn. Peter Faber onthult nu wat hij en zijn collega’s verdienen per aflevering…

Duizenden euro’s per aflevering


Katja Schuurman gaat samen met Peter Faber, Gerard Cox, Barrie Stevens en Willibrord Frequin op pad. Ze reizen de wereld rond en komen in aanraking met culturen in de verschillende landen. Het levert soms hilarische televisie op en de mannen zijn bijzondere ervaringen rijker. Menig mens zou mee op reis willen, maar de ervaren tv-makers en artiesten krijgen er een mooi bedrag voor. Hoeveel?

Dat onthult Peter aan weekblad Weekend.

,,Niemand van ons heeft het voor geld gedaan, absoluut niet. Ik weet niet eens wat ik ervoor gekregen heb. Ik schat dat iedereen zo rond de 2.000 euro per aflevering krijgt. Maximaal. En het zijn zes à zeven afleveringen per seizoen. Maar nogmaals, dat dénk ik”, zegt Faber tegen het weekblad.

Zijn zoon Jesse blijkt de geldzaken te regelen voor Peter. Hij kijkt er zelf nauwelijks naar om. Zo belangrijk blijkt Faber de gage niet te vinden. ,,Ik zou voor niks al meegaan! Als ik iets leuk vind om te doen, vraag ik me nooit af wat het oplevert. Voor sommige films kreeg ik veel geld, voor andere leuke films hadden ze geen budget en deed ik ook mee.”

Verdubbeling salaris

De heren krijgen dus per seizoen zo’n 14.000 euro. Katja Schuurman heeft een contract met RTL waarin misschien wel een vast jaarsalaris in is afgesproken. Dat salaris zal fors meer zijn dan in 2017, toen ze nog bij de NPO werkte. Volgens het weekblad Privé ging ze bij de commerciële zenders meer dan het dubbele verdienen dan bij de NPO.

Tags

BARRIE STEVENSGELDGERARD COXKATJA SCHUURMANPETER FABERSALARISWILLIBRORD FREQUIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck