Zóveel verdient Temptation Island-ster aan OnlyFans

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Dat er veel geld wordt verdiend met OnlyFans is inmiddels bekend. Veel BN’ers maken gebruik van deze pikante app om bij te verdienen. Zo ook Temptation Island-ster Gregory Deira. Tijdens zijn interview aan RTL onthult de realityster hoeveel hij precies verdient…

Gregory zijn vriendin Anna ging hem voor en was al een tijdje on OnlyFans te vinden. ,,Ik zag de cijfers bij haar en dacht, hmmm”. Deze cijfers stonden hem wel aan. Deira vertelt dat Anna zo’n 30.000 tot 35.000 euro per maand verdiend met haar content. ,,Netto!”, vertelt hij. ,,Dan is de belasting er al af, ja”.

Uit de kleren

Via Gregory zijn account wordt er ook behoorlijk wat geld binnengehaald. ,,Het is snel geld. Het is veel geld. Het verdient super redelijk.” Hij ontvangt zo’n 15.000 tot 20.000 euro per maand op zijn bankrekening. Hiervoor geeft hij wel letterlijk alles bloot. ,,Ik maak wel gewoon echt seksvideo’s. Gewoon porno, ja.”

Zijn liefje Anna is en blijft actief op het pikante platform. Gregory daarentegen is er klaar mee. ,,Het was gewoon even voor het geld. Het geld is verdiend en dat kan ik nu investeren in andere dingen.”

Love or Leave

Samen met zijn toenmalige vriendin Karina, nam Gregory deel aan Temptation Island: Love or Leave. De twee konden de verleiding niet aan en gingen uit elkaar. Deira had het iets te gezellig met andere dames in de villa en deelde Karina het bed met Daryl, een van de verleiders. 

Tags

TEMPTATION ISLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck