Zoveel verdient Victoria Beckham aan Spice Girls-reünie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Terwijl de jongere generatie Victoria Beckham (48) vooral kent als mode-ontwerpster, kunnen de meesten haar niet wegdenken als Spice Girls’ Posh Spice. Al jaren heeft Beckham geen noot meer gezongen, en toch verdient ze nog miljoenen aan haar verleden als zangeres…

Ruim 2,2 miljoen euro zou Victoria alleen al binnen een jaar hebben verdiend. In 2019, het jaar van Spice Girls’ reünie, zou ze 1 miljoen euro hebben ontvangen. En dat terwijl ze niet eens heeft opgetreden tijdens deze tour, in tegenstelling tot haar mede girlband leden Mel B, Mel C, Geri Horner en Emma Bunton.

Miljoenen

Het blijkt dat Victoria in 2019, het jaar van de reünie van de Spice Girls, maar liefst 1 miljoen euro heeft verdiend. Dit terwijl ze destijds niet één keer heeft opgetreden tijdens de tour van Emma Bunton, Mel B, Mel C en Geri Horner-Halliwell. Het jaar daarop verdient ze nog een ruim 450.000 euro en in 2021 ook bijna 800.000 euro.

Verlies

Daarentegen draait haar kledingmerk al jarenlang verlies. Dankzij de investeringen van haar man David Beckham wordt haar modemerk staande gehouden, schrijft The Sun. Ook blijft David de kostwinner van het gezin. Britse tabloid onthulde dat de voormalig profvoetballer in 2022 een bijna 750.000 per week verdiende.

Tags

BECKHAMDAVID BECKHAMGELDPOSH SPICESPICE GIRLSVICTORIA BECKHAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck