Zóveel verdient Yvon Jaspers per BZV-aflevering

Yvon Jaspers is grootverdiener
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Yvon Jaspers hét gezicht van het populaire Boer Zoekt Vrouw genoemd wordt, zien we haar maar amper in het programma verschijnen. Toch verdient de presentatrice bakken met geld…

Voor Boer zoekt Vrouw was Yvon Jaspers te zien als presentatrice van Het Klokhuis. Ze werd pas echt een tv-ster toen Boer zoekt Vrouw op tv kwam. En omdat de kijkcijfers van Boer zoekt Vrouw zó hoog bleven, werd Yvon al snel de bestbetaalde ster van KRO-NCRV. En dat terwijl het haar enige programma was.

30.000 per uitzending

In 2021 kwam Yvon slechts zeven keer op televisie, zo meldt weekblad Weekend. Zes keer met het programma Onze Boerderij In Europa en één keer met de kick-off van Boer zoekt Vrouw. Wanneer Yvon het maximale omroepsalaris van 209.000 euro verdient, komt dat neer op bijna 30.000 euro per uitzending!

Ook dit jaar verscheen Yvon weer als presentatrice in Boer Zoekt Vrouw. In de twaalf afleveringen die zijn verschenen op tv, zijn de bezoekjes van Yvon op één hand te tellen. In sommige uitzendingen was ze maar een paar minuten te zien en bij de aflevering van de citytrip zelfs helemaal niet.

Wél hoge kijkcijfers

Maar hoewel Yvon tonnen casht terwijl ze amper uren werkt, vlogen de kijkcijfers van Boer zoekt Vrouw ook dit jaar weer de pan uit. Vooral boer Evert en Maud waren enorm populair bij de kijkers. Nederland vraagt zelfs om ‘meer Evert en Maud’. Maar een eigen programma zit er nog niet in. ,,Voorlopig gaan we even in alle rust genieten van elkaar”, vertelde Maud op de website van Boer zoekt Vrouw.

Vakantie

Ook Yvon geniet momenteel van alle rust en heeft de komende maanden vakantie. Pas in het najaar, wanneer ze te zien is in Onze Boerderij, komt ze pas weer op tv. Boeren van Boer zoekt Vrouw gaan de presentatrice dan leren om zelf boerin te worden.

Tags

BOER EVERTBOER ZOEKT VROUWMAUDMAUD EN EVERTYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck