Zus Céline Dion geeft update: ‘Ze kan amper lopen’

Zus geeft update over Celine Dion
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Céline Dion vertelde een tijdje terug dat ze lijdt aan een zeldzame neurologische aandoening. Haar oudere zus Claudette geeft nu een update over haar ziekte.

Céline Dion kampt al heel lang met gezondheidsproblemen. Twee maanden geleden vertelde de zangeres met tranen in haar ogen dat ze het stiff-personsyndroom heeft. Volgens haar komt de ziekte maar bij één op de miljoen mensen voor en is het de oorzaak voor de spasmen die ze heeft.

Stil

Sindsdien is het stil rondom Céline; ook haar zus Claudette wilde in eerste instantie niets kwijt over de toestand van Céline. ,,Ik werd die dag veel gebeld, maar ik heb mijn telefoon uitgezet omdat ik er moeite mee had om erover te praten”, vertelt ze nu in de Franse krant Le Journal.

HIER verblijft Céline

De ziekte heeft invloed op alle aspecten in het dagelijkse leven van Céline. Gelukkig is ze volgens Claudette wel in goede handen. Ze onthult dat Céline wordt behandeld in Denver, in de Amerikaanse staat Colorado. ,,Ze is omringd door specialisten.”

Positief

Hoewel Claudette benadrukt dat Céline ‘moeite heeft met lopen’, hoopt ze haar jongere zus ooit weer op het podium te zien. ,,In plaats van te huilen om haar lot, probeer ik haar positieve gevoelens te sturen en ervoor te zorgen dat ze op een dag het podium op zal gaan”, aldus Claudette. 

Tags

Celine Dion

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie