Zus Rachel Hazes spreekt zich uit na uitspraken Roxeanne

Els Hofland laat van zich horen na uitspraken Roxeanne
Door: Isabel Kouwenoord
14-08-2022

Rachel Hazes kan op bijval rekenen van haar zus Els Hofland. Ze heeft zich namelijk ook uitgesproken na de uitspraken die Roxeanne Hazes afgelopen donderdag deed in de uitzending van Beste Zangers.

Roxeanne Hazes was donderdagavond erg openhartig over haar jeugd en de trauma’s die ze daar aan over heeft gehouden. Zo voelde ze zich vlak na de dood van haar vader in de steek gelaten door haar moeder Rachel. ,,Mijn moeder besloot om een boek te gaan schrijven. Toen heb ik mijn moeder negen maanden niet bij me gehad. Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen”, vertelde ze in het programma. Rachel reageerde op Instagram ‘vol verbazing’ op de uitspraken van haar dochter Roxeanne.

LEES OOK:

Roxeanne als kind aan haar lot overgelaten door Rachel: ‘Naakt op de bank bij nudisten’

‘Petje af voor jou’

Els Hofland neemt het nu openlijk op voor haar zus Rachel. ,,Als er 1 een goede moeder is dan is het mijn zus wel. Mijn zus heeft na het overlijden van André bijna 3 jaar met Roxeanne en André bij ons gewoond en mijn zus stond dag en nacht voor beide kinderen klaar. Nog steeds mijn petje af voor jou als alleenstaande moeder”, reageert Els onder de Instagram post van haar zus.

Steun ex-vriendinnen

Rachel krijgt nog meer steun. Ook de ex-vriendinnen van haar zoon André laten van zich horen. Zo reageert Bridget Maasland met een hartje onder het bericht en schrijft Sarah van Soelen ‘love you’.

Meer DenD