Zusjes OG3NE staan stil bij overlijden moeder

O'G3NE
Door: DitjesenDatjes
30-03-2018

De zusjes Lisa, Amy en Shelly van OG3NE stonden gister stil bij het overlijden van hun moeder Isolde. Het zou gister haar verjaardag zijn.

Gemis

Lisa, de oudste van de drie zingende zussen, schrijft op instagram het volgende: “Er zijn geen woorden die beschrijven hoe erg we je missen en hoeveel pijn het doet dat we verder moeten zonder je… we voelen het iedere seconde van elke dag & elke nacht.” Bij het verhaal staat een foto waar Lisa samen met haar moeder opstaat.
Ook de tweelingzussen Amy en Shelly posten op sociale media een emotioneel verhaal over hun moeder.

View this post on Instagram

Er zijn geen woorden die beschrijven hoe erg we je missen en hoeveel pijn het doet dat we verder moeten zonder je… we voelen het iedere seconde van elke dag & elke nacht. Uit de “MAMMA❤️” foto-map op m’n telefoon koos ik deze foto… één van de ontelbare foto’s waarop je prachtig lacht, je lieve ogen geluk uitstralen, je me vasthoudt en me -zonder dat je het toen wist- terug neemt naar een dierbare herinnering. Wat had ik er vandaag graag ‘ontelbaar +1’ van gemaakt. Je blij gemaakt met een versierde kamer. Je ontbijt op bed gebracht, voor je gezongen, je cadeaus gegeven en met je gelachen. Met jou de dag waarop je leven begon gevierd. Het leven waarin jij zóveel mensen gelukkig hebt gemaakt, maar je gezin nog het allermeest. ♥️Vandaag kunnen we voor het eerst al die dingen niet meer doen. We denken aan je, vieren het met je in onze dromen en gedachten…✨we houden zoveel van je, waar je ook bent. ♥️ happy bday mamma @isolde.volmalee 🎈

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial) on

 

 

Meer DenD