Zwager Meghan gearresteerd voor huiselijk geweld

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Mark Phillips (62), zwager van Meghan Markle, is opgepakt en aangeklaagd voor huiselijk geweld. Hij zou zijn echtgenote Samantha (56) in het gezicht hebben geslagen. Dit melden diverse Engelse tabloids.

Rolstoel

Op 14 december werd Mark Phillips gearresteerd in Californië. Zijn vrouw Samantha Markle, de halfzus van de hertogin van Sussex, zit in een rolstoel en heeft regelmatig zijn hulp nodig. Toen Samantha hem vroeg om haar van het toilet af te helpen, raakte Mark geïrriteerd. Hij sloeg ,,op de rechterkant van haar gezicht, vlakbij haar oor”. Phillips vlucht het huis uit maar werd al snel gearresteerd en aangeklaagd voor huiselijk geweld. Dit meldt Daily Mail op basis van een politierapport.

Dit was niet de eerste keer dat het stel door geweld met de politie in aanraking kwam. Samantha en Mark hebben namelijk al jaren een gewelddadige relatie, klinkt het verder. Toen de twee nog in New Mexico woonden, moest de politie regelmatig ingrijpen. Zo werd er een ander geval van huiselijk geweld geregistreerd.

Geen contact

Samantha heeft sinds 2008 geen contact meer met de hertogin van Sussex. Ze heeft zelfs prins Harry en Archie nooit ontmoet. Het klikt al jaren niet meer tussen de zussen. Samantha zegt dat haar halfzus ,,helemaal is veranderd, en verkiest nu rijkdom boven familie”.

Tags

HERTOGIN VAN SUSSEXHUISELIJK GEWELDMEGHAN MARKLESAMANTHA MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck