Zwangere buik Monique blijkt borst te zijn

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Afgelopen zondagochtend postte Monique een foto en veel van haar volgers denken dat ze zwanger is. Monique geeft zelf uitleg.

,,Voor de mensen die denken dat ik zwanger ben omdat ze dachten een buik te zien op de foto die ik net poste; nee dat is gewoon me borst die nogal groot is en die naar beneden hangt als ik geen bh aan heb. Dus dat is niet me buik’’, vertelde Monique op een video. ,,Gefeliciteerd hé, je bent zwanger toch’’ reageerde André in de video

Kinderwens

Monique had al jaren een kinderwens. Zij kon helaas niet op de natuurlijke manier zwanger worden. Voor een eventuele zwangerschap zou zij dan ook een zwaar traject in moeten gaan. Op een avond was haar vriend André met de twee honden Dunya en Gioia aan het spelen waarop hij spontaan tegen de honden zei: ,,Zouden jullie het leuk vinden om een broertje of zusje te krijgen?’’ Monique werd erg boos, omdat ze allebei wisten wat haar te wachten zou staan als zij zwanger wilde raken. Ze gaf André tijd zodat hij kon nadenken of hij het traject van zwanger worden in wilde, maar hij wist al snel dat hij voor een kindje wilde gaan. Het traject begon met vele doktersbezoeken en hormonen spuiten. Monique raakte niet direct zwanger, maar na een paar maanden was het eindelijk zo ver.

Kleine André

In februari 2016 werd bekendgemaakt dat Monique in verwachting was. Op 25 oktober werd hun zoon geboren door middel van een keizersnede. Zij noemden hem net zoals zijn vader en opa André.

Moederschap

Het moederschap is een van de beste dingen Monique ooit is overkomen. 
,,Over dertig jaar maakt het niet uit hoeveel geld ik had, in welke auto ik reed en welke kleren ik draag. Wat het allerbelangrijkst is, is dat ik een verschil maak in het leven van mijn kind en dat hij zich een moeder herinnert die hem goed opvoedde en onvoorwaardelijk van hem hield”,Schreef mama Monique op Instagram.

Tags

ANDRÉ HAZESMOEDERSCHAPMONIQUE WESTENBERGZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie