Zwangere Famke Louise durft niet meer over straat

Famke Louise heeft straatvrees|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Famke Louise laat in haar Instagram Stories weten bang te zijn om over straat te gaan en te vrezen voor de veiligheid van haar kindje. Sinds ze weer in de schijnwerpers staat, is de straatintimidatie een hoop toegenomen. Maar toch kiest ze voor een realityserie, waarbij ze drie jaar lang gevolgd wordt door camera’s.

‘Bang voor veiligheid van mijn kindje’

,,Ik kom vaak in situaties waar ik eigenlijk niet in wil zitten”, schrijft Famke Louise in haar Instagram Stories. ,,Mensen maken mij bang. Niet alleen bang voor de toekomst, maar ook bang voor de veiligheid van mijn kindje. Er is geen grens meer.”

Sinds ze weer in de schijnwerpers staat, heeft ze veel te maken met straatintimidatie. ,,Als ik laat aankom van een trip uit Parijs vinden mensen het normaal om mij met een groep van acht te bestormen.”

‘Waar haal je het lef vandaan?!’

En dat is niet de enige situatie waarin Famke Louise terecht is gekomen. Zo beschrijft ze een situatie waarin iemand met haar op de foto wilde. Ze wees het af omdat het al laat was en liep naar haar auto. ,,Vervolgens stap ik in mijn auto en wordt er een deuk ingeslagen. Ik ben zwanger, waar haal je het lef vandaan?!”

Toch kiest Famke ervoor om nóg meer in de schijnwerpers te staan. Op dit moment is ze samen met haar vriend Denzel bezig met een realityserie over hun eigen leven. Maar liefst drie jaar lang gaat het stel gevolgd worden door camera’s.

Tags

Famke Louiserealityserie

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie