Zwangere Irene Schouten opgenomen in ziekenhuis

Irene Schouten met spoed opgenomen in ziekenhuis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Irene Schouten, die zwanger is van haar eerste kindje, deelt heftig nieuws op Instagram. De oud-schaatsster is namelijk opgenomen in het ziekenhuis.

,,Deze periode had ik mij niet zo voorgesteld”, schrijft Irene op Instagram bij een foto waarop te zien is dat ze in het ziekenhuis ligt. ,,Vandaag voor de tweede dag op rij in het ziekenhuis, waar er goed voor mij wordt gezorgd.”

Ziekenhuis

Irene laat weten dat ze last heeft van Hyperemesis Gravidarum (HG), een aandoening die voor extreme misselijkheid en overgeven zorgt. Met de baby gaat gelukkig wel alles goed. ,,Heel blij met een gezond kindje in de buik.”

Haar volgers wensen Irene veel sterkte. ,,Laat ze maar goed voor je zorgen! Beterschap en probeer toch van je zwangerschap te genieten”, reageert iemand onder de post. En een ander schrijft: ,,Heel veel sterkte, hopelijk duurt het niet te lang. Houd je taai.”

Zwanger

Eind vorige maand maakte Irene bekend dat zij en haar man Dirkjan Mak hun eerste kindje verwachten. Schouten deelde een foto waarop zij en haar man de echofoto’s vasthielden. ,,Erg dankbaar en vol van liefde”, luidde de tekst bij de foto.

Tags

IRENE SCHOUTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck