‘Zwangere Samantha toch onder de zonnebank’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De zwangere Samantha de Jong heeft heel wat berichten van boze volgers gekregen. Barbie, zoals ze bekend werd door haar deelname aan Oh Oh Cherso, is onder de zonnebank geweest. En voor een zwangere vrouw is dat zeer onverstandig.

UV-straling is niet zozeer schadelijk voor de ongeboren baby, maar een hoge temperatuur wel. De bloedtoevoer naar de baby wordt bij een hoge temperatuur minder waardoor de baby minder zuurstof krijgt. Daarnaast loopt de moeder kans om uit te drogen.

Barbie heeft daar allemaal geen boodschap aan. Ze wordt zelfs boos als mensen haar wijzen op de gevaren voor het kindje van zonnen. Op Instagram gaat ze los: ,,Ten eerste bemoei jullie met je eigen zielige leventje. Punt twee: met een HANDDOEK op je buik kan het totaal geen kwaad! Punt drie: voor alle BETER WETERZZZZZZ IK HEB LEKKER EEN GEZICHTSBRUINER gepakt….ik ben niet zoals andere zielige thuis zittende mensen die op hun dikke reet ploffen en niks ondernemen! Laat mij lekker met rust & de groeten!”

Kinderen

Eind juli maakte Samantha de Jong bekend zwanger te zijn van haar derde kind. De vader is Maron Hill, de huidige vriend van de blondine. Er kwam veel kritiek op haar zwangerschap, want door psychische problemen is Barbie de laatste jaren niet in staat om te zorgen voor haar twee kinderen. Die wonen daarom bij de vader Michael en bij hun oma.

 

https://www.instagram.com/p/B1Gpy8EI9RN/

 

Tags

BABYBARBIEDE JONGMARONSAMANTHAZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie