Zwangere Xelly flauwgevallen

De hoogzwangere Xelly Cabau van Kasbergen, de zus van Yolanthe, is tijdens dat zij Lieke van Lexmond opmaakte flauwgevallen. Xelly zit nu in haar derde trimester. Doordat Xelly die dag niet goed gegeten had, is ze flauwgevallen. ,,We zaten in een kamertje samen en ik ging zitten. En ik zei: Lieke ik denk dat ik ga flauwvallen.” Zegt Xelly er zelf over in haar nieuwe vlog. Precies nadat Xelly dit zei viel ze ook echt flauw. Lieke belde meteen haar verloskundige op, want ze wist zelf niet wat ze moest doen.

Geslacht

In januari maakte Xelly aan de buitenwereld bekend wat het geslacht is van haar aanstaande baby. Dit deed ze door middel van een YouTube video waarin ze een ‘Gender Reveal’ deed. Ze had een ballon in haar hand en als deze kapot gemaakt werd zou er roze of blauwe confetti uit komen. Boem blauwe confetti overal. Kelly verwacht dus een jongetje.

Eten

Nadat Xelly flauw gevallen was is het haar duidelijk geworden dat je echt goed moet eten als je zwanger bent. Dit kan zij niet altijd doen omdat ze vaak onderweg is voor haar werk. Ze had dan ook toen ze flauwviel alleen een pakje Sultana’s en iets anders kleins gegeten.