Zwangerschap Rox doet stilte Rachel doorbreken

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Na maanden van stilte heeft Rachel Hazes weer een teken van leven gegeven. De reden? De zwangerschap van dochter Roxeanne.

In april 2017 werd de weduwe van zanger André Hazes opgenomen op een psychiatrische afdeling. Het zou niet goed met haar gaan, en volgens bronnen had ze een depressie. Sindsdien is ze niet meer in de media geweest. Tot deze week.

Blij

Via een woordvoerder heeft Rachel gereageerd op het nieuws dat haar dochter Roxeanne en schoonzoon Erik een kindje verwachten! Ze laat weten “ontzettend blij” te zijn met de zwangerschap.
Het ging de laatste tijd al beter met Rachel. Zo was ze in november naar een optreden van Roxeanne geweest. Dat was een emotioneel moment voor zowel moeder als dochter.
Ook is de band met zoon André enigszins hersteld nadat ze uit eten zijn geweest. Jarenlang zouden ze geen contact hebben gehad. Naar verluidt kwam dat doordat Rachel en Roxeanne het niet eens waren met de partnerkeuze van André.  Het is dan ook bijzonder dat juist die partner, Monique Westenberg, het etentje met André en Rachel heeft georganiseerd. Roxeanne was niet bij het etentje.

Trots

De band tussen Rachel en Roxeanne is altijd hecht geweest. Toen Rachel werd opgenomen liet Roxeanne weten erg trots te zijn op haar moeder omdat ze die stap durft te zetten. Eén van de redenen waarom Rachel weer beter wilde worden is de bruiloft van Erik en Roxeanne. De planning is dat ze dit jaar in het huwelijksbootje stappen.

Tags

ANDRÉ HAZESDEPRESSIEMONIQUE WESTENBERGOPNAMERACHEL HAZESROXEANNE HAZESSTILTEZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie