Zware beschuldigingen aan man Sylvie Meis

Man Sylve Meis zwaar onder vuur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Niclas Castello, de man van Sylvie Meis, heeft onlangs een kunstwerk onthuld om een cryptomunt te promoten. En hoewel Niclas al op veel kritiek kon rekenen, krijgt hij nu ook nog te maken met zware beschuldigingen…

Niclas bedacht een gouden kubus van maar liefst 186 kilo en plaatste dat in Central Park in New York. Hij heeft er 4500 uur aan gewerkt en het zou meer dan 10 miljoen euro hebben gekost. En hoewel Sylvie enorm trots is op haar man, werd Niclas overladen met kritiek op Twitter. En of dat nog niet genoeg was, heeft Niclas nu ook nog te maken gekregen met zware beschuldigingen.

Groot geschil

De kubus is echter maar een deel van het verhaal. Het zou moeten fungeren als een ‘fysiek merkambassadeur’ voor een cryptocurrency genaamd Castello Coin. Media berichtten er wereldwijd over, en het nieuws belandde daardoor bij twee vorsten die allesbehalve blij zijn met de munt.

Vorsten Ferdinand zu Castell-Castell en Otto zu Castell-Rüdenhausen zijn de eigenaren van de Castell-schen Bank, de oudste bank van Beieren. En uit angst dat de Castello-munt in verband wordt gebracht met hun financiële instelling, treden ze op tegen de internetvaluta van Niclas. Het Duitse Bild meldt dat er nu een groot geschil gaande is tussen de twee partijen.

Tags

beschuldigdNiclas CastelloSylvie Meis

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie