Zware dag voor Yolanthe Cabau

Zware dag voor Yolanthe
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yolanthe Cabau heeft een zware dag achter de rug. Sylvia, de moeder van Wesley Sneijder, zou gisteren zestig jaar geworden zijn.

,,Terwijl je 60e verjaardag voorbijgaat, voelt mijn hart zwaarder zonder jou hier”, schrijft Yolanthe op Instagram bij een aantal foto’s met Sylvia. ,,Toch stel ik me voor dat je in de hemel danst, omringd door liefde. Ik mis je heel erg, maar stuur mijn liefde waar je ook bent. Gelukkige hemelse verjaardag, mooie ziel.”

Lang ziekbed

Sylvia is vorige zomer na een lang ziekbed overleden. In 2022, toen het al een tijd niet goed ging met haar gezondheid, kwam naar buiten dat ze longkanker had. Zo had ze last van benauwdheid en ademhalingsproblemen. Bij de dokter werd ze weggestuurd met de mededeling dat het bronchitis was, maar later bleek het toch foute boel te zijn. Sylvia, die op dat moment in Turkije was, werd opgenomen in het ziekenhuis omdat er een tumor bij haar was ontdekt.

‘Oma Syllie’

Yolanthe heeft het zwaar met het verlies van ‘oma Syllie’. ,,Ik kan het maar niet bevatten…”, schreef ze eerder op Instagram. ,,Waarom kan oma niet nog heel even wakker worden voor nog één laatste knuffel? Mijn hart is in duizend stukjes gebroken. Lieve Syllie… Bedankt voor alles! Je leeft voort in al onze hartjes. We houden allemaal zo veel van jou!”

Tags

YOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck