Zwart jurkje van Meghan te koop voor zestig euro

Een zwart jurkje is altijd handig, het past overal bij en dat weet Meghan Markle als geen ander. De royal weet ook dat een mooie outfit geen honderden euro’s hoeft te kosten.

Het zwarte jurkje dat ze in Nieuw-Zeeland droeg is namelijk van ASOS en kost omgerekend maar zestig euro. Nadat Meghan het jurkje droeg was het jurkje in een oogwenk uitverkocht op de site van ASOS. Maar het kledingstuk is alweer beschikbaar en kan weer besteld worden.

Babybuik

Met een hooggesloten hals, accent op de taille, een wijder mouwtje en een wat dieper uitgesneden rug, is dit typisch een jurkje dat iedere vrouw goed staat. Maar Meghan rockte het jurkje niet zomaar, maar met haar babybuikje.

De baby wordt in april verwacht, dat betekent dat Meghan al vijf maanden zwanger is. Het geslacht is nog niet bekend gemaakt.

Alleen designerkleding

Het komt niet vaak voor dat Meghan goedkope kleding draagt. Ze heeft namelijk de voorkeur voor peperdure Franse ontwerpers, en lijkt haar koopgedrag niet in de hand te kunnen houden.
Toen ze anderhalve dag in Ierland was, zou ze naar verluidt omgerekend 70.000 euro hebben uitgegeven aan kleding! En dat terwijl Meghan voordat ze in het huwelijksbootje stapte met prins Harry nog verscheen in een jurkje van 434 euro. In de eerste twee maanden dat ze getrouwd was, heeft de voormalig actrice omgerekend 175.000 euro uitgegeven! Ter vergelijking: Catherine spendeerde 135.000 euro….in heel 2017.