‘Zwerver’ Patrick krijgt eigen tv-programma!

Door: DitjesenDatjes
26-03-2019

Een paar maanden geleden leefde Patrick op straat, was hij ernstig verslaafd aan verdovende middelen en zag hij geen toekomst voor zichzelf. Nu is alles anders, want Beau van Erven Dorens, het team van The Rotterdam Project en natuurlijk Patrick zelf hebben alles op alles gezet om ‘caveman’, zoals Patrick zichzelf op sociale media noemt, er bovenop te krijgen.

Foto’s

Zijn passie was altijd fotograferen. Met het geld dat hij kreeg in het programma kocht hij een camera. Inmiddels volgen duizenden mensen zijn Instagrampagina. Hij maakt vooral foto’s van zijn stad Rotterdam, de gebouwen in die stad en ook staat hij regelmatig zelf model.

Volgende maand wordt het nog makkelijker om te volgen hoe het met Patrick gaat, te volgen. Hij krijgt namelijk zijn eigen televisieprogramma! Hierin wordt Patrick gevolgd en krijgt de kijker te zien hoe hij zijn leven leidt nadat hij is afgekickt.

Trots

Gisteravond zaten Patrick en Beau in De Wereld Draait Door. Daar zei Patrick het volgende: ,,Het gaat goed, ik heb een eigen huis en een eigen bedrijf. Ik heb een nieuw leven opgebouwd. Ik wil niet zeggen dat Beau mij gered heeft… maar zo is het wel.” Beau laat merken dat hij hartstikke trots is op Patrick, die tegenwoordig zelfs fotografieopdrachten krijgt.

Meer DenD