Coen en Sander Show stopt definitief als dagelijks programma

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

De geruchten die al weken rondgingen zijn dan eindelijk bevestigd: Coen en Sander stoppen met hun dagelijkse radioprogramma. Sander Lantinga grapt hierover: “Het zal even wennen zijn om mijn vrouw vaker te zien dan Coen.”

Na zesttien jaar gaan Coen en Sander beide solo een nieuw avontuur aan. Er gingen al een tijd veel geruchten over de toekomst van de show, maar het duo heeft hier bewust niet op gereageerd. Nu is het toch bevestigd. Maar luisteraars hoeven geen definitief afscheid van het legendarische duo te nemen; ‘De Coen en Sander Show’ blijft op vrijdagmiddag namelijk gewoon te horen op Radio 538. Wie van maandag tot en met donderdag de middagshow op Radio 538 gaat presenteren, maakte de radiozender niet bekend.

Opgeheven hoofd

Het kwam voor de presentatoren van het programma als een verrassing. Coen Swijnenberg vindt het ontzettend jammer dat ze stoppen met hun dagelijkse radioprogramma. “Ik ga het onwijs missen. Maar er komen mooie dingen aan, maar eerst ga ik heel erg genieten van de laatste dagelijkse middagshows met Sander, het team en de beste luisteraars die we ons kunnen wensen”, aldus Coen.

“Met pijn in mijn hart, maar vooral met een brede glimlach en opgeheven hoofd neem ik afscheid van de dagelijkse ‘De Coen en Sander Show’”, zegt Sander Lantinga. “Ik vond het een voorrecht om dit programma zo lang te mogen maken met en voor onze luisteraars. Ik heb ontzettend veel zin in de toekomst bij Radio Veronica tussen vier en zes en op vrijdag bij Radio 538”, aldus Sander. 

Tags

COEN SWIJNENBERGSANDER LANTINGASHOW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck