Aaf Brandt Corstius is woest op VI-presentatoren

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Aaf Brandt Corstius is woest op de mannen van Voetbal Inside. Ze wil de presentatoren ‘een klap op hun bek geven’ omdat ze haar broer uitlachten om zijn misbruikverhaal.

Onhandig

“Ik voelde een vermoeidheid die gepaard ging met woede, een vervelende combinatie”, vertelt de zus van Jelle Brandt Corstius in haar column in de Volkskrant. “Ik zal de mannen van Voetbal Inside de volgende keer dat ik ze tegenkom alledrie een klap voor hun bek geven, want ik denk niet dat het concept ‘praten met vrouw’ goed werkt bij ze. Zij zullen er vervolgens de slappe lach om krijgen, maar zoals gezegd: ze kunnen niets anders.”

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp moesten afgelopen vrijdag lachen toen het misbruikverhaal van Jelle Brandt Corstius ter sprake kwam. Wilfred Genee heeft aan BuzzE laten weten dat het onhandig was te lachen. Volgens hem ging het niet om de verkrachting, maar over iets anders. Genee wil nu graag in contact komen met Jelle.

Jelle Brandt Corstius vertelde vorige dinsdag in Trouw dat hij aan het begin van zijn televisiecarrière is verkracht. Hij werd gedwongen tot orale seks, maar heeft anale seks voorkomen.

Tags

AAF BRANDT CORSTIUSAANRANDINGJELLE BRANDT CORSTIUSJOHAN DERKSENRENE VAN DER GIJPVERKRACHTINGVOETBAL INSIDEWILFRIED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck