AANGIFTE! JUSTITIE ONDERZOEKT THE VOICE

AANGIFTE TEGEN DE VOICE
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De beerput gaat open. Een slachtoffer van een van de medewerkers van The Voice of Holland heeft aangifte gedaan van seksueel overschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij het Openbaar Ministerie. De aangifte is bevestigd door het OM Midden-Nederland. Justitie wil niet verklaren wie de verdachte is. De Telegraaf meldt dat het zou gaan om The Voice-coach Ali Bouali, wiens artiestennaam Ali B is.

De rapper, geboren in Zaanstad, is cabaretier, stand-upcomedian, televisiepresentator en mede-eigenaar van het artiestenbureau SPEC. Bovendien is Ali een van de smaakmakers van de talentenshow. Hij is de langstzittende coach.

De advocaat van de rapper mr. Bart Swier wil bij De Telegraaf niet reageren op de vraag of het om inderdaad om Ali B gaat tegen wie aangifte is gedaan.

De Hilversumse MeToo-affaire, onderzocht door programmamaker Tim Hofman, houdt de televisiewereld sinds vanochtend volledig in zijn greep. Reputaties dreigen verwoest te worden. Het zou gaan om drie prominente medewerkers van het programma, van wie de eerste al zijn conclusies heeft getrokken: de man van Linda de Mol bandleider Jeroen Rietbergen heeft zijn biezen gepakt.

RTL en producent ITV hebben aangekondigd dat de uitzendingen van The Voice voorlopig worden gestaakt. De vraag is of het seizoen nog wel wordt afgemaakt. Dat levert zowel voor ITV als voor RTL een enorme schadepost op.

Tags

Ali BOpenbaar MinisterieThe Voice of Holland

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie