Acda en De Munnik maken comeback: ‘Nieuwe single’

Na 5 jaar zijn ze weer terug
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Acda en De Munnik zouden een comeback gaan maken. Volgens juicekanaal Realityfbi is de nieuwe single morgen al te beluisteren.

Thomas Acda zei jaren geleden dat hij en Paul de Munnik absoluut geen muziek meer gaan maken. ,,Het is over”, zei hij in het programma Van Der Vorst Ziet Sterren. ,,Het is geweest. Je hoeft het bij mij maar één keer uit te maken. Er komt ook geen reünie. Het is zoals het is.”

Nieuwe single en concert

Contact was er ook nog weinig, al gaf Thomas wel toe dat ze nog steeds vrienden met elkaar zijn. ,,We spreken elkaar niet meer zo veel. Maar we zijn wel goede vrienden. Als je ons bij elkaar zet, is het binnen vijf minuten weer feest. We kunnen nog steeds lezen en schrijven met elkaar.”

En kennelijk is het vuurtje weer gaan branden, want morgen zou aangekondigd worden dat de twee weer muziek gaan maken. ,,Ik ben via een anonieme bron op een aankondiging gewezen die morgen uit gaat via alle media”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. ,,Vanaf morgen is een nieuwe single van het duo te beluisteren genaamd: Morgen Wordt Fantastisch. Op 28 oktober volgt er een concert in de Ziggo Dome. De kaartverkoop van dit concert start aanstaande zaterdag.”

‘Toen wist ik genoeg’

Het succesvolle duo ging in 2014 na 25 jaar uit elkaar. Thomas Acda en Paul de Munnik scoorden vele hits, waaronder Groeten Uit Maaiveld en ’t Is Stil. Het nieuws dat Paul wilde stoppen kwam destijds als een donderslag bij heldere hemel voor Thomas. ,,Ik zat in de auto. Toen belde Paul ineens. Hij zei: als je terug bent van vakantie, moeten we een pilsje drinken. Toen dacht ik: huh? We zien elkaar altijd al. Toen wist ik genoeg”, vertelde Thomas in Van Der Vorst Ziet Sterren.

Tags

ACDA EN DE MUNNIKCOMEBACKONTHULLINGPAUL DE MUNNIKTHOMAS ACDA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck