Achtergronddanseres oorzaak relatiebreuk Rob Kemps?

Rob Kemps doet het met de danseres
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rob Kemps heeft na de online geruchten bevestigd dat hij en zijn vriendin Miriam Swinkels al enige tijd uit elkaar zijn. Hoewel Rob liet weten dat hij en Miriam ‘in goede harmonie’ uit elkaar zijn gegaan, gaan er geruchten rond dat er méér speelt.

,,Verdrietig nieuws. Na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten, willen wij even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn”, schreef de Snollebollekes-zanger op Instagram. ,,We zijn uiteraard aan niemand verantwoording schuldig maar wel is het zo dat we willen voorkomen dat er verhalen rondgaan die niet juist zijn.”

‘In goede harmonie’

Rob en Miriam verwelkomden vorig jaar juni nog dochtertje Lola. In november 2019 werd hun zoontje Manu geboren. Ook deelden ze de zorg voor Demi en Chrissi, twee kinderen uit een eerdere relatie van Miriam. Waarom de twee de relatie hebben beëindigd vertelt Rob niet, maar hij laat wel weten dat hij en Miriam nog steeds van elkaar houden. ,,Maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen. We zijn al heel ons leven beste vrienden, ruim negentien jaar, en zullen dat ook blijven.”

Achtergronddanseres

Maar volgens Yvonne Coldeweijer speelt er meer. ,,Ik heb van een betrouwbare spion gehoord dat Rob het nu doet met zijn achtergronddanseres”, meldt de juicekoningin op Instagram. ,,Of zij ook de reden is van de breuk is mij niet bekend.”

Tags

JUICEROB KEMPSYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck