Achtervolging Harry en Meghan in scène gezet voor Netflix?

Is de achtervolging deels in scene gezet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er zijn een hoop vragen over de achtervolging waar prins Harry, Meghan Markle en haar moeder Doria Ragland bij betrokken waren. Duitse media vermoeden dat de achtervolging in scène is gezet…

Het incident vond plaats nadat Harry en Meghan, die op reis waren met Meghan’s moeder, dinsdag een prijsuitreiking in New York hadden bijgewoond. ,,Deze meedogenloze achtervolging, die meer dan twee uur duurde, resulteerde in meerdere bijna-botsingen waarbij andere weggebruikers, waaronder voetgangers en twee politieagenten, betrokken waren”, aldus de woordvoerder van Harry afgelopen woensdag.

Taxichauffeur

Toch zijn er een hoop vragen over het incident. Sonny, de taxichauffeur, liet gisteren al weten dat de situatie wordt overdreven. Volgens hem waren de paparazzi niet agressief tijdens de rit. ,,Ze stonden achter ons. Ze bleven wel strak op ons zitten, maar dat was het, meer niet. Ze hielden afstand”, zei hij als reactie op het statement.

In scène gezet?

Sindsdien komen er steeds meer verhalen los over het incident. Duitse media suggereren zelfs dat het incident in scène is gezet. Er zou die avond een Netflix-crew op pad zijn geweest met Harry en Meghan, vermoedelijk voor nog een documentaire. In hun documentaire Harry & Meghan, die in 2022 uitkwam, filmden Harry en Meghan met hun telefoons en die beelden werden later in de documentaire getoond. Volgens Bild haalde Harry in New York ook voortdurend zijn telefoon tevoorschijn, wat het vermoeden wekt dat hij aan het filmen was. Het roept een hoop vragen op. ,,Was de achtervolging in scène gezet?”, speculeert het Duitse dagblad.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie