Acteur moet imago prins Harry redden: ‘Dramatisch in 2022’

Imago Harry op dieptepunt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De biografie Spare en hun Netflix-documentaire hebben prins Harry en Meghan Markle buiten een miljoenenopbrengst weinig goeds gebracht. In plaats van lof, krijgen de twee wereldwijd bakken kritiek over zich heen. Om hun imago te redden, zou Meghan de hulp van acteur Tyler Perry hebben ingeschakeld.

Toen Harry en Meghan besloten een nieuw leven op te bouwen in Los Angeles, konden ze nog op veel steun rekenen van het volk. Maar inmiddels lijkt daar niets meer van over te zijn, evenals hun imago. 2022 was een rampzalig jaar voor het koppel, vooral vanwege de Netflix-documentaire waar velen hun vraagtekens bij zetten. En dit jaar lijkt het alleen maar erger te worden.

Beschuldigingen

Begin dit jaar, een maand nadat de Netflix-documentaire uitkwam, bracht Harry zijn memoires uit. Daarin liet hij opnieuw blijken dat in zijn beleving de pers en zijn familie altijd de schurken zijn. Zelfs zijn beslissing om voor een feest een nazi-uniform aan te trekken schrijft hij toe aan zijn oudere broer, die hem aangemoedigd zou hebben het kostuum te dragen.

Hulp

Maar al deze beschuldigingen zorgen alleen maar voor méér kritiek. Inmiddels lijken Harry en Meghan dat ook zelf door te hebben, want Meghan zou de hulp in hebben geschakeld van acteur Tyler Perry om hun imago te redden. ,,De limo van Tyler Perry is gezien in de straat van Harry en Meghan”, luidt het op Twitter bij foto’s van de limousine. ,,’Hij haastte zich zo om ze te zien. Het leek een heel belangrijk stilzwijgen’, zei een persoon ter plaatse.”

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie