Addy van den Krommenacker sneert naar Yolanthe: ‘Heel veeleisend’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Addy van den Krommenacker heeft een boekje opengedaan over Yolanthe Cabau. Van al zijn klanten heeft hij de minste affiniteit met haar. Waarom? ,,Ze is veeleisend.”

Addy van den Krommenacker komt binnenkort met een biografie waarin hij een boekje opendoet over sterren die zijn jurken niet goed hebben behandeld. Een van de BN’ers die aan bod komt in zijn boek is Yolanthe Cabau.

Minste affiniteit met Yolanthe

Yolanthe heeft meerdere keren een jurk van Addy gedragen. ,,Ik heb voor haar een jurk gemaakt die ze de dag voor de bruiloft droeg. En onlangs droeg ze een blauwe jurk van mij tijdens een fotoshoot voor de Beau Monde”, vertelt Addy aan weekblad Weekend. Addy raakt vaak bevriend met de persoon die hij aankleedt, maar bij Yolanthe is dit niet het geval. ,,Als je me zou vragen: met wie heb je de minste affiniteit? Dan is dat Yolanthe.”

‘Veeleisend’

Waarom? Addy noemt Yolanthe veeleisend. ,,Ja. Ze wilde het allerbeste, natuurlijk. Ze wilde in eerste instantie dat ik haar bruidsjurk zou veranderen, maar dat wilde ik niet. Toen zei ze: ‘Dan wil ik graag dat je een andere jurk doet.”’

Tags

ADDY VAN DEN KROMMENACKERYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck