Adele bang voor corona: ‘geen selfies met fans meer’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Slecht nieuws voor Adele fans. De zangeres (35) gaat voortaan niet meer met haar fans op de foto tijdens haar concerten. Ze is namelijk bang dat ze corona krijgt. Dit vertelde Adele tijdens een van haar shows in Las Vegas...

Adele staat erom bekend dat ze veel contact maakt met haar publiek tijdens haar shows. En zo ook tijdens haar concerten het publiek in te lopen en een selfie te maken met haar fans. Maar dat is vanaf nu verleden tijd, vertelt ze.

Nieuwsgierig

„Normaal gesproken zou ik even stoppen en praten om over jullie leven te horen, aangezien ik zo nieuwsgierig ben”, zegt Adele in Las Vegas. „Maar ik probeer nu heel erg géén corona te krijgen.” Dit komt omdat één van Adele’s achtergrondzangeressen recent haar optredens annuleren wegens een besmetting.

,,Een wonder” noemt Adele het, dat ze zelf nog geen corona heeft gehad. De zangeres is daarom nu heel voorzichtig en oplettend. Ze wil haar fans namelijk niet teleurstellen dat ze haar shows moet annuleren door corona. „Ik vind het echt heel leuk om met jullie te praten, maar ik wil niet ziek worden. Ik zal foto’s op een afstandje met jullie maken”, aldus de zangeres.

Tags

ADELECORONA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck